PC REMEDICAL - Guestbook
 
KITAR SEMULA KOMPUTER
PENGENALAN
PERKHIDMATAN
KURSUS KOMPUTER
PROMOSI KOMPUTER TERPAKAI
BARANGAN ELEKTRIK TERPAKAI
Pertanyaan
Guestbook


Name:
Your Email address:
Homepage:
Your message:

<-Back

 1 

Continue->

User: pcremedical
pcremedical
Offline
Time:06/16/2009 at 7:45am (UTC)
Message:W'Salam. mokhzani. saya akan ke lumut 30/6/2009. sila beri alamat lengkap serta no tel utk dihubungi.

Name:Mokhzani
E-Mail:r_mokhzaniyahoo.com
Homepage:-
Time:06/16/2009 at 2:58am (UTC)
Message:Assalamu'alaikum. Saya baru mengambil alih sebuah cybercafe di Ipoh. Dalam proses menaiktarafkan kedai tersebut. Ada lebih kurang 18 unit faulty CRT monitors dan lebih 10 casing komputer yang ada mainboard di dalamnya. Irwan ada buat collection di Ipoh? Terima kasih

Name:mohd aimaduddin
E-Mail:m.aimaduddingmail.com
Homepage:-
Time:02/24/2009 at 10:04am (UTC)
Message:Assalamualaikum.
Saya nak cari SATA connector yang ada di motherboard.Saya dah emailkan gambar sata connector yang saya cari tu kat irwan_alif@yahoo.com. tolong irfan carikan kalau ada.Saya perlukan dalam 6 connector dan sedia membeli.URGENT

Name:ADMIN
E-Mail:irwan_alifyahoo.com
Homepage:-
Time:08/29/2008 at 9:37am (UTC)
Message:Sila hubungi saya di talian 016-6059088

Name:-
E-Mail:irwan_alifyahoo.com
Homepage:-
Time:08/24/2008 at 8:29am (UTC)
Message:Apologies

Name:chealmy 
E-Mail:chealmygmail.com
Homepage:http://www.jabbe.blogspot.com
Time:07/13/2008 at 5:32am (UTC)
Message:hari sabtu dan ahad bukak jugak ker?..
Saya ada sebuah printer buble jet (faulty), scanner(function lagi), printer black laser (function lagi), 2 keyboard (faulty), satu mouse (faulty), beberapa pcb board, modem wireless (function lagi)..

Name:rohaizad
E-Mail:dtpdesignergmail.com
Homepage:-
Time:05/15/2008 at 2:56pm (UTC)
Message:saya ingin menjual handycam router dan banyak lagi macam mana can contact?

Name:Tazzy
E-Mail:claric_masteryahoo.com
Homepage:-
Time:03/04/2008 at 1:48pm (UTC)
Message:Baguh2..bisness ni baru agi kat mesia ni...kalu buleh biarla dpluaskan ke sluruh negara...leh join venture?;)

Today, there have been 1 visitors (10 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=